4 lihtsat ja maitsvat retsepti kuumaõhufritüüriga

Viimaste aastatega on kuumaõhufritüürid kulinaariamaailma vallutanud ja seda mõjuval põhjusel. Need käepärased köögiseadmed kasutavad kuuma õhku, et muuta teie lemmiktoidud krõbedaks vaid murdosaga võrreldes tavapärase fritüüriga. See mitte ainult ei muuda eineid tervislikumaks vaid pakub ka meeldivat krõmpsu. Kui ostsite hiljuti kuumaõhufritüüri või otsite lihtsalt mõnda uut retsepti, mida proovida, siis siin on neli maitsvat rooga.

  1. Krõbedad kanatiivad

Öelge hüvasti rasvaste, friteeritud kanatiibadega! Teie kuumaõhufritüüris muutuvad kanatiivad väljast täiesti krõbedaks ja seest pehmeks. Lihtsalt laota need oma lemmikmaitseainesse või -kastmesse, tõsta fritüüri ja hetkega on sul kodus restoranikvaliteediga kanatiivad.

  1. Bataadi friikartulid

Kui olete friikartulite fänn, aga otsite tervislikumat alternatiivi, siis on kuumaõhufritüüris olevad bataadifriikartulid tõelised gamechangerid. Viilutage bataat, maitsestage oma eelistatud vürtsidega ja praadige kuuma õhu käes kuni need on krõbedad ja kuldpruunid.

  1. Lõhe

Krõbeda naha ja täiuslikult ketendava sisemusega lõhe valmistamine on kuumaõhufritüüris imelihtne. Maitsestage lõhefileed ürtide ja vürtsidega ning laske õhufritüüril teha oma töö. Saate gurmeetoidu valmis vaid mõne minutiga.

  1. Köögiviljakrõpsud

Armastad näksimist, kuid soovid teha tervislikuma valiku? Proovige õhufritüüris ise köögiviljakrõpse valmistada. Viiluta suvikõrvits, porgand või peet. Maitsesta vastavalt oma soovile ning prae õhu käes kuni need on krõbedad.